Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Are you 15 - 29 years old? We need your contribution!

Are you 15 - 29 years old? We need your contribution!
The world of work is changing and young people and their decisions will shape how the future of work will look like. The International Labour Organization is addressing these changes through the “Future of Work” Initiative.
To learn more about how the future of work might look like and what perceptions, hopes and aspirations young people have, they are administering a worldwide survey. The results of this survey will info...
Δείτε περισσότερα
Είσαι 15-29 χρονών; Χρειαζόμαστε τη συμβολή σας!
Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει και τους νέους και τις αποφάσεις τους πώς θα διαμορφώσει το μέλλον της εργασίας θα μοιάζει. Η International Labour Organization αντιμετωπίζει τις μεταβολές αυτές μέσα από το "μέλλον της εργασίας" Πρωτοβουλία.
Για να μάθετε περισσότερα για το πώς το μέλλον της εργασίας μπορεί να μοιάζει και τι αντιλήψεις, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των νέων ανθρώπων που είναι εντεταλμένο, μια παγκόσμια έρευνα. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα ενημερώσει την στρατηγική της δοε σχετικά με το μέλλον της εργασίας και θα εξαπλωθεί μεταξύ των εταίρων της δοε και τους ενδιαφερόμενους.

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την έρευνα τους στο http://bit.ly/2oDZSaB
Η έρευνα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

#UN4Youth


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου