Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Topic 2 of the #Youth4Peace Global Online Consultations, focusing on Young People's Involvement in Peace Processes is now open for comments here: http://bit.ly/2qmUTLV

Καλώς ήρθατε στο δεύτερο σε μια σειρά από Youth4Peace E-διαβουλεύσεις , οι οποίες στοχεύουν να συγκεντρώσουν τις εισροές από νέους ανθρώπους και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που συνδέονται με το ρόλο των νέων στη διατήρηση της ειρήνης, και το ψήφισμα 2250 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη νεολαία , την ειρήνη και την ασφάλεια.
Από 28 Απρίλιος έως 18 Μάιος 2017, θα πρέπει να επικεντρώνονται στην συμμετοχή των νέων στις ειρηνευτικές διαδικασίες . 
 
Πώς να λάβουν μέρος 
να συμβάλλει - και / ή να διαβάσουν τα σχόλια - στο e-Διαβούλευση παρακαλούμε συνδεθείτε . Αν δεν είστε μέλος, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ . Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.
Αν προτιμάτε να κρατήσει εμπιστευτικές απαντήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψευδώνυμο κατά τη δημιουργία του προφίλ σας, αλλά εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν μπορείτε να συμπεριλάβετε την ηλικία σας στην απάντησή σας για στατιστικούς σκοπούς και την ανάλυση.
Σας προσκαλούμε να σχολιάσει μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ερωτήσεις, και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρεται να διαβάσετε σχετικά με συγκεκριμένα παραδείγματα, τα διδάγματα και σκέψεις σχετικά με την πολιτική και τα επόμενα βήματα.
Συνεισφορές σε όλα τα θέματα E-διαβούλευσης θα τροφοδοτήσουν μια ενιαία απάντηση ότι θα επεκτείνει τη βάση γνώσεων διαθέσιμες για το ρόλο των νέων στη διατήρηση της ειρήνης και την υποστήριξη της ανάπτυξης της Μελέτης Προόδου για τη νεολαία, την Ειρήνη και την Ασφάλεια εντολή βάσει των αποφάσεων 2250.

Θέμα 2: η συμμετοχή των νέων στις ειρηνευτικές διαδικασίες

  1. Τι κάνει μια ειρηνευτική διαδικασία σημαίνει για τους νέους;
     
  2. Γιατί είναι σημαντική η συμμετοχή των νέων στις ειρηνευτικές διαδικασίες; Τι μπορεί νεολαίας φέρει σε μια ειρηνευτική διαδικασία με τη συμμετοχή σε αυτό;
     
  3. Για τις γνώσεις σας, πώς οι νέοι συμμετείχαν στις ειρηνευτικές διαδικασίες στην κοινότητά / περιοχή σας;
     
  4. Κατά την άποψή σας, ποια είναι μερικά από τα εμπόδια για τη συμμετοχή των νέων στις ειρηνευτικές διαδικασίες;
     
  5. Ποιες ευκαιρίες / λύσεις βλέπετε στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στις ειρηνευτικές διαδικασίες;
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου