Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Συμμετοχή στην *6 Απριλίου Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και Ειρήνη**6 Απριλίου Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και Ειρήνη*
Με την συμμετοχή των σχολείων ASPnet for UNESCO,του Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,ο Όμιλος αφιερώνει στα *30 Χρόνια του ΤΕΦΑΑ Σερρών* τις δράσεις μας.
Με την οριζόμενη καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών για τον Αθλητισμό θα πολλαπλασιαστούν οι *17 Παγκόσμιοι στόχοι*της Βιώσιμης Ανάπτιξης μέσα από την #GlobalGoals17 και  “WHITE CARD”  Στους κοινωνικούς χώρους. Οι μαθητές πρώτα θα γνωρίσουν το μήνυμα στο μάθημα της πληροφορικής https://www.youtube.com/watch?v=YapNpOTPrXk
Και μετά θα στείλουν το μήνυμα

Μέσα από  τα social media #GlobalGoals17 θα πολλαπλασιαστούν από όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ που έχουν στόχο το 2030 να εφαρμόσουν στις χώρες  τους *17 Στόχους*.
Με την συμμετοχή των σχολείων ASPnet for UNESCO,του Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,thn PRAXIS ο Όμιλος αφιερώνει στα 30 Χρόνια του ΤΕΦΦΑ Σερρών τις δράσεις μας.
Με την οριζόμενη καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών για τον Αθλητισμό θα πολλαπλασιαστούν οι *17 Παγκόσμιοι στόχοι* μέσα από τ“WHITE CARD” τους κοινωνικούς χώρους τους μαθητές ,και τα social media που θα υποστηριχθούν από όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ που έχουν στόχο το 2030.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου